Pages

Monday, 3 November 2014

Minyak Ikan yang Terbaik

Perbezaan Omega Guard shaklee dan Omega lain di pasaran.

Assalamualaikum semua,

Sekarang kan bulan November, tahu tak ada something special untuk semua? haaa.mai nak habaq naa. Bulan Nov ini, ada promosi Omega Guard Shaklee beli 6 percuma 1 dan beli dua omega guard dengan 5% discount tau. berbaloi sangat-sangat. Rebut tau peluang keemasan ini. Kenapa? sebab ....haaa yang itu ler saya nak bercerita di sini

Perbezaan Omega Guard Shaklee

 

Dalam banyak-banyak minyak ikan kan, yang paling super duper tulen adalah Omega Guard Shaklee. Oleh kerana ketulenannya itu, dia dikenali sebagai minyak ikan Terbaik dunia. bukan main-main tau. terbaik dunia.

apa yang kelebihan

 

ok, kita mulakan daripada pemilihan ikan yang digunakan untuk dijadikan minyak ikan. Shaklee hanya mengambil ikan yang di perairan dalam dan sejuk di Jepun. Ikan yag digunakan adalah ikan yang berkualiti tinggi dan kaya dengan sumber omega 3. Selepas pemilihan ikan, minyak ikan tadi yang di ambil akan dijalankan proses ultratulen bergred pharmaceutikal. Ultra tulen adalah proses penyulingan 3 kali minyak ikan tersebut. Kenapa kena 3 kali? sebab 3 kali baru cukup syarat.. hehehehe.. main-main je.. penyulingan 3 kali dilakukan adalah untuk memastikan minyak ikan tersebut bebas daripada apa-apa yang berbahaya yang telah dimakan oleh ikan tersebut. kita tidak tahu apa yang di makan oleh ikan itu dilaut. Tahu kah anda jika kapal-kapal karam akan menjadi tempat ikan mencari makan? kalau ikan-ikan mencari makan di kapal-kapal karam, agak-agak apa yang akan masuk sekali di dalam perut ikan tersebut. Pertama, mestilah makanan ikan tersebut lumut ke algae ke. kedua, kebarangkalian untuk ikan makan plumbum, magnesium besi pada kapal tersebut tinggi. Cuba bayangkan ikan tersebut makan lumut yang melekat di dinding kapal. Apabila makan tidakkah sisa besi karat ke cat2 akan tertanggal dan msuk terus ke dalam perut ikan dan menjadi darah daing ikan tersebut. Kandungan plumbum dan metal yang tinggi dalam badan tak elok tau. bagi mengelakkan sebarang kesilapan berlaku, Penyulingan 3 kali dipilih sebagai cara menyingkirkan segala metarial yang berbahaya pada ikan tersebut.
untuk maklumat lanjut dan sebarang pertanyaan

sila hubungi saya pengedar Shaklee anda

Nadia Majid

Id Shaklee: 1068003

No tel/ Whatapps 0199728071

email: ceriavita@gmail.com

fb page: www.facebook.com/ceriavitaku