Pages

Sunday, 2 November 2014

Awas! Omega Guard Shaklee Boleh menghakis!!

Info Penting. Perlu tahu

Assalamualaikum semua, dan selamat sejahtera.

Tiap2 malam selalu je saya lambat mengupdate blog ini. Baik lambat daripada tak buat langsung. kena biasakan diri buat entry cepat2 ni. In sha Allah, i try my best. Ok, berbalik kepada tajuk entry kita kali ini. Omega Guard Shaklee boleh menghakis? biar betul. lihat gambar dibawah

di sebelah kiri adalah Omega Guard Kapsul dan si sebelah kanan Omega jenama y kapsul

Daripada gambar di atas, Omega Guard Shaklee tidak pecah manakala Omegga jenama y pecah. Kemudian lihat pada gambar di bawah pula

polisterine yang terhakis akibat Omega Guard

Apa yang anda fikirkan kalau nampak gambar di atas? mesti anda mengatakan bahawa Omega Guard ini menghakis. Yup memang Omega ini menghakis. Namun sebelum jump to conclusion, siasat dulu kenapa dia terhakis. Yang ini saya akan cerita di bawah ye. Oleh itu, baca sampai habis ye. Supaya anda tidak menyebarkan fitnah. 

Kenapa Omega Guard menghakis?

Tahukah anda bahawa polysterine atau polystyrene adalah non-polar polymer manakala minyak ikan pula adalah non-polar liqiud. Hampir kesemua minyak termasuk minyak ikan mampu melarutkan politstrene, dari bentuk pepejal kepada cecair. Ini dipanggil sebagai 'chemical reaction' iaitu solvent-type action. Namun, harus ditekankan bahawa minyak ikan tidak akan menghakis badan kita kerana tubuh kita bulan non polar polymer. So, dont worry babe.Betul ke Omega Guard Shaklee adalah diproses dan diekstrak sebagai minyak ikan yang paling tulen. nak tahu? tenguk vidoe di bawah..
dah tenguk? baguskan minyak ikan Omega Guard ini. semestinya tulen, kerana minyak tidak beku walaupun disimpan di dalam peti dalam jangka masa yang lama. Jika minyak ikan yang tidak tulen, kebarangkalian untuk membeku adalah tinggi. Tidakkah anda pelik jika minyak ikan diektrak daripada ikan di lautan sejuk, dan minyak ikan yang digunakan menjadi beku apabila di simpan di dalam peti sejuk, bila difikir balik mesti ikan2 yang dilautan sejuk dah lama membeku. dapat tak maksud saya? anda yang menentukan apa yang tebaik untuk badan anda.. pilih yang paling baik kerana nikmat kesihatan tidak ternilai.

untuk maklumat lanjut dan sebarang pertanyaan

sila hubungi saya pengedar shaklee anda

Nadia Majid

Id Shaklee: 1068003

No tel/ Whatapps: 0199728071

fb page: www.facebook.com/ceriavitaku

email: ceriavita@gmail.com