Pages

Friday, 7 November 2014

Rahsia hilang 10 KG tanpa BERSENAM

Rahsia Disebalik Hilang 10 kg

Assalamualaikum semua, 

Semua pasti suka sangat nak rahsia hilang 10 kg tanpa bersenam. Mungkin ada mereka cakap betul ke tak ni? Betul ye semua. Takkan lah saya nak tipu. Rahsia untuk turun 10 kg tanpa bersenam ialah dengan Set kurus Shaklee. Set kurus ada dua iaitu, Set kurus advance dan Set kurus ini. Set kurus ini boleh mengikut bajet masing-masing ye. haaa. ada ke set diet lain yang mengikut bajet orang? tak ada kan. Tapi Shaklee ada. bukan sahaja Selamat Tapi juga Berhasil. Memang berbaloi. 

Set kurus Shaklee mengikut bajet


itu adalah set set yang ada dalam set kurus Shaklee ni. Saya akan terangkan lebih detail lagi supaya dapat membantu anda untuk menguruskan badan dengan Set Kurus Shaklee.

Omega Guard atau lecitinOmega Guard atau lecitin. Kedua -dua ini membawa fungsi yang sama iaitu membakar lemak-lemak dalam badan.
LECITIN: berfungsi untuk membakar lemak daripada makanan yang diambil. disaran untuk mengambil selepas atau sebelum makan mengikut kesesuaian anda. Dibuat daripada soya.
OMEGA GUARD: berfungsi untuk membakar lemak-lemak yang ada dalam badan kita. Disarankan untuk mengambil selepas dan sebelum makan mengikut kesesuainya anda. Diperbuat daripada minyak ikan yang mengandungi Omega 3.
Kedua-duanya berkesan untuk membakar lemak. Pilihan anda yang mana berkenan di hati.


HERB-LAX ke ALFAFA

 

Herb-lax dan Alfafa membawa fungsi untuk membuang segala lemak yang dibakar dalam badan. Macam mengeluarkan apa lemak yang telah di bakar oleh Omega Guard or Lecitin. Bagaimana pembuang berlaku? Pembuangan lemak dikeluarkan semasa anda membuang air besar. Lemak-lemak tersebut akan keluar sekali dengan najis. Mudah kan?
ALFAFA : membuang toksin dalam badan. Alfafa juga mampu menyingkirkan kolesterol dan lemak dalam badan. pengambilan pula jika untuk kurus disarankan untuk mengambil sebelum makan. Jika berhasrat untukmenyingkirkan toksin dalam badan boleh diambil selepas makan
HERB-LAX : berfungsi untuk melancarkan sistem penghadaman dan menyingkirkan lemak degil. Herb-lax juga membersihkan usus. oleh itu, sistem penghadaman anda akan sihat dan berfungsi dengan efficient. kalau tak berfungsi dengan baik sistem penghadman kan, anda akan bertambah bera.
Alfafa dan Herb-lax kedua-duanya berfungsi dengan baik untuk membuang segala lemak dan benda-benda yang tidak patut berada di dalam badan kita. Pilihan anda yang mana?

ESP atau CINCH SHAKEESP dan Cinch Shake berfungsi untuk menjaga otot semasa proses berdiet. Ini keran oto sangat penting bagi meningkatkan kadar metabolism badan. jika tinggi metabolism maka susah untuk gemuk, jika kurang metabolism sangat senang untuk gemuk.
CINCH SHAKE: diperbuat daripada NON_GMO soy protein. mengandungi leucine yang mana baik untuk memelihara otot semasa proses penurunana berat badan. Mengandungi 24 g protein dan membuatkan anda kenyang untuk jangka masa yang panjang. Disarankan untuk mengambil mengantikan sarapan dan makan malam. lebih bagus diambil sekali dengan ESP
ESP : di[erbuat daripada NON-GMO soy protein. Mengandungi 14 g protein dan 500mg kalsium setiap kali pengambilan. Mengandungi 9 jenis amino asid yang sangat diperlukan oleh badan tetapi tidak dapat dihasilkan oleh badan sendiri. Pengmbilannya, selepasa makan tau manggantikan makan malam dan sarapan pagi dengan ESP.


Lengkap set kurus Shaklee. Melengkapi untuk pembakaran lemak, pembuangan lemak dan pemeliharaan oto bagimeningkatkan metabolism. Sangat memahami keperluan badan dan keperluan kita. Kita inginkan badan yang slim. Ok dapat. Kita nak sihat, Ok dapat. haaa. semua kita dapatkan So, memang snagt-sangat berbaloi . Bukan sahaja dapat menurunkan 10 kg malah berkilo-kilo boleh hilang. 


testimoni


 

 untuk maklumat lanjut dan sebarang pertanyaan

Sila hubungi saya pengedar Shaklee anda

Nadia Majid

Id Shaklee: 1068003

No tel/Whatapps: 0199728071

fb page: www.facebook.com/ceriavitaku

email: ceriavita@gmail.com 

1 comment:

  1. bestnYe...Turun byk tu..Sesuai tuk yang betul2 nk kurus..Tp kene konsisten la...

    BOLEH KURUS DENGAN LEMON JUGA

    ReplyDelete

Apa pandangan korang? kongsilah.. sharing is caring tau