Pages

Sunday, 17 May 2015

Cantik dan BIJAK

Assalamualaikum semua,

Cik na suka sangat cakap pasal kecantikan. hehehehe. walaupun cik na ni tak macam yang cantik di luar sana. Tapi cik na nak cantik juga untuk diri sendiri dan bakal suami cik na nanti. Bila kita tenguk seseorang yang terlampau taksub nak cantik tu, janganlah salahkan dia sebab Kecantikan dan Keyakinan tu adalah dua perkara yang berkait rapat tau. Bila kita merasa diri kita cantik, pasti kita tak gentar nak berhadapan dengan masyarakat sekeliling. TETAPI jangan OVERRRR ye uolllll. IOOOLLLLLL pun menyampah jugak kalau yang TERLAMPAU OVERRRRR tu. hehehehehe

Lari tajuk sikit ye. Maklum lah, cik na suka buat satu topik kecil jadi panjang-panjang. hehehehehehe. Cantik dan bijak. ini adalah yang paling di cari waktu sekarang. Sebab orang cantik banyak sangat-sangat. Tetapi cantik dan bijak susah nak dapat.

Cik na tak nak cakap pasal cantik. Tapi cik na nak cakap pasal bijak.

Wanita perlu mengambil paling kurang sebiji sehari untuk menjadi BIJAK
Bukan sahaja wanita bekerjaya, student malah wanita yang sedang mengandung perlu ambil ni paling kurang sebiji. Apa yang cik na maksudkan ada minyak ikan. Tahukan minyak ikan sangat bagus untuk otak meningkatkan daya ingatan. So, bagi wanita yang berhajat dan nak sangat jadi seseorang yang bukan sahaja cantik tetapi juga bijak.


Apa yang sebiji itu?

Tertanya tak apa yang seiji tu? Yes. dah cakap dah dekat atas iaitu minyak ikan. Minyak ikan ni adalah omega. kalau sesiapa yang suka makan ikan memang sangat bagus untuk otak korang.

Minyak ikan kegemaran Cik na

Bagaimana minyak ikan dapat meningkatkan keupayaan otak kita?

Pernah dengar tak pasal grey matter dan white matter dalam otak? Grey matter dikaitkan dengan keupayaan melihat, ingatan, emosi,pertuturan self control dan penyelesaian masalah.  Bila kita makan minyak ikan, grey matter akan meningkat. Oleh itu, keupayaan otak kita pun akan turut meningkat.

Sangat sesuai untuk diamalkan oleh ibu mengandung bagi mendapatkan anak yang bijak.

Seorang ibu pasti inginkan anak mereka menjadi seorang yang bijak pandai. Sebab seperti kita semua tahu, kalau pandai kita akan kerja yang bagus-bagus dan gaji yang tinggi. Yang memastikan kita dapat hidup dengan selesa. Oleh itu, para ibu bakal ibu perlu amalkan makan minyak ikan dari mengandung lagi. Minyak ikan ini mengandungi DHA yang sangat baik untuk perkembangan bayi dalam kandungan

Minyak ikan terbaik 

Untuk memastikan kita memilih minyak ikan yang terbaik. pastikan kita memilih yang terbaik di antara yang terbaik.  Minyak ikan yang terbaik dan memang sesuai untuk sesiapa saja yang ingin cantik dan bijak serta bakal ibu dan para ibu yang ingin anak mereka menjadi bijak

Pilihan tepat 

Omega Guard Shaklee
Omega guard ini adalah yang terbaik dalam pasaran. Kalau korang nak cuba makan minyak ikan, inilah pilihan yang terbaik.

Setakat itu shaja daripada cik na ye untuk entry kali ni.

Sharing is caring
Cik Na in The House