Pages

Friday, 19 August 2016

Igauan NGERI bagi wanitaKelihatan TUA dari umur yang sebenar

“Eh, awak baru 20 ke? Ingat dah 40 je, muka awak Nampak tua”

“Tenguk tu si kiah tu, banyak betul kedutan dekat muka, pori terbuka. Takut aku pandangnya. Nampak tua sangat”


 sumber: google

Pernah tak anda dengar kata-kata seperti ini? Ataupun adakah anda sendiri pernah berkata seperti ini. Muka/kulit yang kelihatan lebih berusia daripada umur adalah sesuatu yang sangat-sangat menakutkan bagi mereka yang mementingkan penampilan, kesihatan kulit dan kecantikkan kulit. Ini adalah kerana penuaan terjadi dengan pantas. 


Secara teorinya, pengertian penuaan adalah kesan daripada peningkatan usia yang mana memberi ketidakelokan terhadap organisme. Penuaan akan mengurangkan kecantikkan kulit, menampakkan kekurangan yang ada dengan jelas dan membuatkan seseorang kurang keyakinan diri.


 sumber: google

Penuaan tidak boleh ditolak supaya tidak terjadi. Ia pasti akan terjadi. Tetapi bila penuaan akan mula terjadi boleh diubah. Seperti melambatkan proses penuaan. Bagi melambatkan proses penuaan terjadi, anda perlu tahu dahulu punca-punca yang menyebabkan penuaan terjadi dengan pantas.


Musuh UTAMA penuaan

 
Sumber: google

Sinaran Matahari dan radikal bebas adalah musuh utama. Namun perkara sedemikian tidak dapat dielakkan. Bagi melindungi kulit daripada terkena sinaran matahari, anda disarankan untuk memakai pelindung UV (sunblock) yang mana dapat menghindari kulit anda daripada terus terkena sinaran UV.


 Sumber: google

Rawatan MELEWATKAN penuaan

 

Pelbagai kaedah yang terdapat dipasaran. Anda boleh memilih untuk rawatan dengan teknologi tinggi, pembedahan plastic dan bermacam-macam lagi. Tetapi kos bagi setiap rawatan di atas adalah tersangat mahal dan risiko dia agak berbahaya. 


Namun perkara ni dapat dielakkan dalam masa yang sama anda dapat melembatkan proses penuaan. Dengan pengamalan satu sudu VIVIX setiap hari penuaan dapat dilewatkan daripada terjadi. Hasil daripada ujian klinikal, anda akan kelihatan 25 tahun lebih muda dari usia yang sebenar. Kulit akan kembali tegang dan awet muda. Kini rahsia untuk kekal muda (-25 tahun) boleh dimiliki oleh setiap orang. Kosnya sangat berbaloi dan berpatutan berbanding dengan rawatan di atas.
Jika anda berminat untuk mengamalkan VIVIX, anda boleh terus menghubungi nia melalui whatsapp: 019-9728071. 

*tunjuk ajar dan cara permakanan hanya akan diberikan kepada pelanggan nia sahaja*